Maanantai on nyt Kivantai 🌼

Drive-in-maanantait käynnistyvät huomisesta maanantaista 3.2. alkaen. Hoitola on avoinna jatkossa aina maanantaisin ilman ajanvarausta klo 16-20 (mahdollisista muutoksista ilmoitan sekä facessa että nettisivuilla).

Nyt on lupa tupsahtaa hoitolaan ihan ex-tempore. Olet tervetullut tutustumaan hoitolan palvelu- ja tuotevalikoimaan, varaamaan omaa aikaa, ostamaan lahjakorttia ja tuotteita, juomaan kupin kahvia, parantamaan maailmaa. Myös pienet huollot (kestolakan poisto, ripsien ja/tai kulmien värjäys) onnistuvat, mutta huomioithan, että emme välttämättä ole silloin yksin ~ ovet ovat avoinna kansan kulkea.

 

Myös Exuviancen tuotteet löydät hyllystä helmikuun ajan hintaan -20%

 

Kivantai KuustoistaviivaKakskyt, nähdään tehtaalla ❣️

Hei ja tervetuloa paikkaan, jossa Sinä olet tärkein.

 

Prinsessatehdas on yhden naisen yritys ja toteutunut unelma. Matka tehtaalle on ollut pitkä; vuosikymmenet haaveilin kosmetologin ammatista ja vihdoin keväällä 2017 tuo unelma sai tuulta siipiensä alle. Hain kouluun ja vihdoin, monen muuttujan jälkeen keväällä 2019 valmistuin unelma-ammattiini.

Prinsessatehtaan toimitila sijaitsee vanhan nahkatehtaan kiinteistössä Loimaalla. Joku saattaa muistaa minut myös entisen Laatuleivän tiloista. Siellä avasin ensimmäiset työtilani vuonna 2010 ja ihonhoitotilaisuuksia pidettiin pinkkien seinien suojissa noin parin vuoden ajan. Ihania hetkiä, jotka jatkuvat nyt täällä tehtaan valoissa ja varjoissa. Tosin tuotesarja ja työtavat ovat vaihtuneet, mutta ajatuksen ydin on edelleen sama. Hemmottelu. Oma aika. Se niin tärkeä juttu, joka vain kovin helposti pääsee unohtumaan.

Prinsessatehtaan työtiloista, joita myös biitiksi (Heartbeat) kutsutaan, löydät minut. Elämänsä täysin toiselle vaihteelle heittäneen aikuisen naisen, joka tekee nyt sitä työtä, josta on koko ikänsä haaveillut. Niin onnellisen saadessaan häärätä ja hemmotella asiakkaitaan tässä pienessä hoitolassaan. Onnellisen tästä työstä, jonka kautta pystyn tarjoamaan hetken hengähdyksen arjen kiireiden keskellä. Tämä tila ja te asiakkaat olette minulle sydämen asia. Nyt vihdoin elän todeksi unelmaani työstä, joka ei tunnu työltä.

Tervetuloa, kun sinusta siltä tuntuu – oma aika on vain klikkauksen päässä.

 

PS: nimestään huolimatta Prinsessatehdas palvelee myös prinssejä – ollos tervetullut, sinä jalo ritari

 

Anette Pakarinen

kosmetologi

kauneudenhoitoalan yrittäjä