Syksyn myötä hoitola avasi jälleen ovensa tuoden mukanaan myös ilouutisen sähköisen ajanvarauksen käyttäjille; Timma on jälleen käytössäsi. Pääsääntöisesti hoitola palvelee sinua torstaisin ja perjantaisin. Tiistaille ja keskiviikolle on myös mahdollista saada haja-aikoja, näitä voit tiedustella viestillä numerosta 0400 773523. Mikäli olet epävarma, minkä hoitopaketin varaisit tai sähköinen ajanvaraus ei vain ole sinun juttusi, voit aina ottaa yhteyttä myös puhelimitse.

Syyskuun alussa astuu voimaan uusi hinnasto, joka tuo mukanaan mm. paljon toivotun jalkahoidon kotiin kuljetettuna eli jalkahoidon voit tilata nyt myös kotiin. Ajanvaraukset kotikäynteihin liittyen vain puhelimitse numerosta 0400 773523.

Vesikoskitalon avoimia ovia vietetään sunnuntaina 9.9.2018 klo 15 – 18, jolloin sinulla on mahdollisuus tutustua hoitolan lisäksi myös muihin talossa toimiviin yrityksiin ja yhdistyksiin. Ohjelmaa on koko perheelle, tervetuloa ❤️

Nähdään tehtaalla!

Huhtikuun tarjous: käsien parafiinihoidot vain 10€uroa per käsipari

Parafiinilaite on vihdoin saapunut ja sen kunniaksi onkin pakko heittää kehiin tarjous käsien parafiinihoidosta – huhtikuun ajan saat käsillesi ihanan kosteuttavan parafiinihoidon vain kympillä.

Nyt jätetään pitkä ja kylmä talvi taakse ja hoidetaan kädet pehmeiksi kesän lämpöä varten